Ruce navíc v Olomouckém parku aneb výprava skautek do Olomouce

V Olomouckém parku pobíhá zločinec. Popis: černé vlasy, zářivě zelené oči, bradka, tmavé džíny, červené kotníkové boty Converse a je vysokého vzrůstu.
Nechoďte do parku, nebo přijdete o končetiny. Paní Majuša si šla po parku, a muž na ni vyskočil se sekerou a usekl jí ruce.
Dotyčná by nám ho ráda ukázala, ale bohužel již nemá čím.
Za Skautky Jaňulka 12.3.2022, 9:18

Poté co jsme dorazily na Olomoucké hlavní nádraží a dostaly se i přes nedostatek navigačního materiálu (tj. na Olomouckém Hlavním nádraží nemají mapu Olomouce!!!) do Olomouckého parku,
narazili jsme na bezrukou žurnalistku Majušu, která nutně potřebovala pomoct se článkem, který můžete vidět v úvodu článku.
Následně jsme z našich řad vybrali nejlepšího ninju a ostrostřelce, aby nás před zločincem ochránili.
Mapu jsme konečně získali v Olomouckém informačním centru a na náměstí se pokusili pochopit místní orloj. Také nás tam oslovil poněkud zmatený pan průvodce a řekl nám něco o morovém sloupu Nejsvětější trojice, který se na náměstí nachází.
Po obědě a krátké dorozumívací hře (u které se holky seznámily s příběhem Dagmar Skálové a Jiřího Navrátila) jsme se vydaly na místní plavecký stadion. Holky si zde splnily cenné body odborky plavce a pořádně se vyřádily. Pak už zbýval jen návrat domů.
Za skautky, Terka